?>
Aroma King      +      -      خرید وسیله نقلیه      اجاره ماشین      -      داروخانه اینترنتی دکتر دیلی      +      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      *      صرافی تتر      +      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
دوربين مداربسته / مقالات تخصصي دوربين مداربسته

دوربين مداربسته / مقالات تخصصي دوربين مداربسته
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
چت باکس
آمار
امروز : 4
دیروز : 41
افراد آنلاین : 1
همه : 19093

معايب انتقال تصوير دوربين مداربسته با تلگرام

 

در پروژه هاي نصب دوربين مدار بسته، بحث انتقال تصوير يكي از بخش هاي مهم به حساب مي آيد. در اصل انتقال تصوير در دوربين مدار بسته به معناي ايجاد امكان را ايجاد مي كند كه در شرايط مختلف به تصاوير سيستم نظارتي خود دسترسي داشته باشيد. اين كار عموما توسط اپليكيشن هايي انجام مي شود كه مخصوص اين كار كدنويسي شده اند و شما كافي است اين اپليكيشن ها را بر روي گوشي خود نصب كنيد و در هر زمان و مكاني به راحتي تصاوير سيستم مداربسته خود را مشاهده كنيد.

در اين مقاله به معايب انتقال تصوير دوربين مداربسته با تلگرام مي پردازيم.

 

انتقال تصوير دوربين مداربسته با اپليكيشن

همانطور كه اشاره كرديم براي انتقال تصاوير دوربين مداربسته بر روي موبايل نياز به اپليكيشن هايي است كه اين بستر را براي شما فراهم مي كنند. نكته مهم اين است كه بايد از اپليكيشن هايي استفاده شود كه امنيت شما به مخاطره نيفتد و همچنين در شرايط خاص دچار اختلاف عملكردي نشوند.

اپليكيشن تلگرام در كنار اپليكيشن هاي پيام رسان ديگر مانند واتساپ محبوب ترين اپليكيشن در ميان ايراني ها به حساب مي آيد و با وجود اينكه اين اپليكيشن در سالهاي اخير فيلتر شده است اما هنوز شمار بسياري از شهروندان از اين اپليكيشن به صورت روزانه استفاده مي كنند. امكانات فوق العاده اين اپليكيشن به همراه تجربه كاربري بسيار عالي از دلايل اقبال عمومي مردم به اين اپليكيشن است و در اين ميان براي انتقال تصاوير دوربين هاي مداربسته هم مي توان از اين اپليكيشن استفاده كرد.

 

 

انتقال تصوير دوربين مداربسته با تلگرام

روش انتقال تصوير دوربين با موبايل

در مرحله اول براي دريافت تصاوير بر روي موبايل بايد دستگاه ضبط تصاوير سيستم مداربسته خود را به شبكه و سپس به مودم متصل كنيد. در مرحله بعد اقدام به نصب اپليكيشن خدمات دهنده تصاوير دوربين مداربسته بر روي تلفن همراه يا تبلت خود مي كند. تنظيمات هر اپليكيشن متفاوت است اما پروسه انجام شده براي انتقال تصاوير در تمام اين اپليكيشن ها مشابه خواهد بود. به طور كلي تصاوير ضبط شده توسط دوربين مداربسته به شكل كدگذاري شده و به شكل فايل هاي فشرده شده به سروره هاي اپليكيشن مورد نظر شما ارسال مي شود و سپس اين اطلاعات توسط اپليكيشن نصب شده ترجمه شده و شما مي توانيد تصاوير را به شكل آنلاين مشاهده كنيد. اين كار تنها در عرض چند ثانيه انجام مي شود.

در اين پروسه مقداري از حجم و ترافيك اينترنتي ما نيز كه بسيار ناچيز خواهد بود (به دليل آنكه فايل ها پس از كدگذاري به فايل هاي نوشتاري تبديل مي گردند) مصرف مي گردد و اغلب اطلاعات تصاوير در اين فرآيند به صورت بسته هاي چند كيلوبايتي متني منتقل خواهد شد.

 

كدگذاري اطلاعات

احتمالا براي شما هم اين سوال پيش آمده است چرا اطلاعات براي انتقال به اپليكيشن كد گذاري مي شود . كدگذاري اطلاعات در اصل به دول دليل عمده انجام مي شود:

دليل اصلي كدگذاري اطلاعات پيش از ارسال، تامين امنيت ديتاها و تصاوير ضبط شده دوربين است. اين كدگذاري ها دسترسي هكر ها به اطلاعات شما را سخت مي كند و مانع هك شدن دوربين مداربسته در هنگام انتقال ديتا مي شوند.

دليل دوم كدگذاري هاي انجام شده كاهش حجم فايل ها براي انتقال سريع تر است. اطلاعات تصويري عموما حجم بالايي دارند و در نتيجه انتقال آنها با تاخير روبرو مي شود و حتي ممكن است ساعت ها طول بكشد. با كدگذاري فايل ها حجم تصاوير به فايل هاي چند كيلوبايتي تبديل مي شود و  در نتيجه هم در زمان انتقال و هم حجم اينترنت مصرفي شما صرفه جويي مي شود.

 

 

 

انتقال تصوير دوربين مداربسته با تلگرام

 

معايب انتقال تصوير با تلگرام

]چرا براي انتقال تصاوير دوربين مداربسته نبايد از تلگرام استفاده كرد؟ اگر بخواهيم هم از مزيت ها و هم معايب استفاده از تلگرام براي انتقال تصاوير صحبت كنيم شايد بتوان گفت كه تنها مزيت استفاده از تلگرام به عنوان اپليكيشن دريافت كننده تصاوير بر روي موبايل اين است كه كاربران زيادي داشته و در 90 درصد گوشي هاي موبايل وجود دارد.اما در مقابل معايب متعددي در استفاده از اين اپليكيشن به عنوان انتقال دهنده تصاوير وجود دارد كه در ادامه به چند مورد مهم از معايب انتقال تصوير دوربين مداربسته با تلگرام اشاره مي كنيم.

1. با استفاده از تلگرام امنيت اطلاعات تصاوير به خطر مي افتد.

2. استفاده از تلگرام باعث مي شود تا حجم زيادي از ترافيك اينترنت مصرف شده و سرعت آن نيز به شدت كاهش يابد

3. صرف نظر از دو مورد فوق با استفاده مكرر از تلگرام براي دريافت تصاوير حافظه آن در  مدت زمان بسيار كوتاهي پر شده و گوشي شما را بسيار كند نموده و منجر به هنگ كردن آن مي شود.

در پايان بايد عنوان كنيم كه با توجه به معايب استفاده از تلگرام براي دريافت تصاوير بهتر است كه از اپليكيشن هاي مخصوص دريافت تصاوير بر روي گوشي خود كه اختصاصا براي انجام همين كار طراحي شده اند استفاده نماييد، تا هم امنيت اطلاعات تان به خطر نيفتد و هم در مصرف پهناي باند خود صرفه جويي نماييد.

 

مقالاتي براي مطالعه بيشتر:

https://tiamcctv.com/موارد-استفاده-از-دوربين-حفاظتي-هوشمند/

https://tiamcctv.com/product/پكيج-اقتصادي-هايك-ويژن-متوسط-hikpach-eco-medium/

https://tiamcctv.com/product/lhg-5-ac/

https://tiamcctv.com/product/ds-7716ni-k2-16p/

https://tiamcctv.com/product/ds-2ce56h0t-it1f/

https://tiamcctv.com/product/ds-2cd1123g0-i/

https://tiamcctv.com/سيستم-هاي-صوتي-ip/

https://tiamcctv.com/product/ipc-t620-z/

https://tiamcctv.com/فناوري-ويدئوآناليتيك/

https://tiamcctv.com/product/td-9422s3d-pe-ar3/


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۲:۵۶ ] [ كامبيز ]

قابليت تشخيص عبور از خط (line crossing) در دوربين مدار بسته

 

دوربين هاي مداربسته نسل جديد به حدي پيشرفته شده اند كه علاوه بر ضبط تصاوير با كيفيت انتظار تجزيه و تحليل ويدئويي تصاوير در محل به قابليت هاي اين دوربين هاي مدار بسته به شكل گسترده اي اضافه شده است. قابليت هايي مانند تشخيص عبور از خط يا همان (line crossing) ، قابليت تشخيص چهره، قابليت تشخيص پلاك اتوموبيل ها و … از جمله مواردي است كه به راحتي از عهده اين دوربين ها بر مي آيد. قاعدتا در سيستم هاي امنيتي كه در يك مكان مورد استفاده قرار مي گيرند ابتدا بايد نياز هاي مجموعه بررسي شود و بر اساس آناليز اين نياز ها اقدام به خريداري و نصب دوربين مدار بسته و ديگر تجهيزات نظارتي بر اساس آن نياز ها اقدام كرد. در اين مطلب مي خواهيم توضيحاتي مختصر در خصوص قابليت تشخيص عبور از خط در دوربين هاي مداربسته يا قابليت (line crossing) اين دوربين ها به شما ارائه دهيم.

 

 

قابليت تشخيص عبور از خط (line crossing) يكي از امكانات نرم افزارهاي تجزيه و تحليل ويدئويي استفاده شده در سيستم هاي نظارتي است. تمام قابليت هاي اين نرم افزارها به عنوان يك ابزار پيشگيرانه مي تواند مديريت سيستم هاي امنيتي را تا حد قابل قبولي ارتقا دهد. قابليت هايي مانند تشخيص چهره، شمارش افراد، تشخيص نفوذ به يك مكان و عبور از خط به شكل گسترده در تمام فضاهاي عمومي و سازمان هاي دولتي و خصوصي در تمام دنيا مورد استفاده قرار مي گيرد. به طول كلي تمام اين قابليت ها را با عنوان ويژگي هاي تجزيه و تحليل ويدئويي در سيستم هاي هاي پردازش تصوير (Video Content Analytics) مي شناسيم كه به طور اختصار به عنوان سيستم هاي VCA نيز معرفي مي شوند.

 

 

قابليت تشخيص عبور اشيا و اشخاص از خط كه با عبارت line crossing شناخته مي شود براي نظارت دقيق تر بر ورود و خروج افراد در مناطق كم ترافيك از جمله درب هاي ورودي ساختمان يا بخش هاي خاصي از ساختمان هاي اداري كه با محدوديت عبور و مرور روبرو هستند، استفاده مي شود. اين نرم افزار هوشمند به وسيله دوربين هاي نظارتي مداربسته مي تواند ورود انواع سوژه هاي متحرك انساني و غير انساني را به يك محدوده از پيش تعيين شده تشخيص دهد. همچنين مي توان جهت عبور را در اين سيستم ها تعريف كرد و دقت سيستم را افزايش داد. براي استفاده از اين قابليت كافي است دوربين هاي داراي اين تكنولوژي را به دستگاه ضبط NVR متصل كنيد و تنظيمات پردازش را از طريق اين دستگاه فعال كنيد.

 

 

 

قابليت تشخيص عبور از خط (line crossing)

 

كاربرد Line Crossing دوربين مدار بسته

بگذاريد موارد استفاده از قابليت line crossing در دوربين هاي مداربسته را با يك مثال بيشتر توضيح دهيم. فرض كنيد يك اتاق در يك ساختمان بايد حفاظت شود و تنها افرادي خاص مجوز ورود به اين اتاق را دارند. با استفاده از اين قابليت، يك خط فرضي در ابتدا ورودي اين اتاق رسم مي شود و محدوده ورود را اين اتاق تعريف مي كنيم.  در اين شرايط با عبور اشخاص از اين خط فرضي و وارد شدن آنها به اتاق آلارم ها و اخطارهاي لازم به مديريت سيستم نظارتي ارسال مي شود.

دوربين هاي اسمارت داراي قابليت line crossing در حال حاضر امكان پشتيباني تا 4 خط فرضي را دارند و همچنين مي توان ميزان حساسيت اين دوربين ها را به شكل دلخواه تنظيم كنيد.

 

مقالات مرتبط براي مطالعه بيشتر:

  1. سيستم امنيتي     خانه هوشمند    اسمارت سكيوريتي    شهر هوشمند ايران

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۲:۰۶ ] [ كامبيز ]

چيپ تصوير DIS در دوربين مدار بسته

در مكانيزم دوربين هاي مداربسته سنسورهايي قرار گرفته است كه وظيفه تبديل نور دريافتي از محيط به سيگنال الكتريكي را بر عهده دارند. ايتن سيگنال هاي الكتريكي در نهايت به صورت تصاوير ويدئويي در حافظه متصل به دوربين ها ضبط مي شود. يكي از سنسورهاي شناخته شده در دوربين هاي مدار بسته به چيپ تصوير DIS معروف است. اين چيپ تصوير اولين بار توسط شركت هايك ويژن در سال 2012 مورد استفاده قرار گرفت و اين شركت در سري دوربين هاي جديد آنالوگ خود در آن سال از اين چيپ تصوير استفاده كرد.

 

از نظر عملكردي مي توان چنين گفت كه سنسور هاي DIS در حقيقت نسخه ارتقا يافته سنسور هاي قديمي CMOS هستند كه مشكلات اين سنسور ها را برطرف كرده است. در سنسورهاي CMOS مهمترين مشكل عدم امكان تصوير برداري با كيفيت در فضاهاي كم نور بود كه هايك ويژن سعي كرد اين مشكل را توسط چيپ تصوير DIS برطرف كند.

 

 

چيپ تصوير DIS

 

چيپ تصوير DIS و نحوه عملكرد آن

چيپ تصوير DIS در دوربين مداربسته مخفف عبارت (Digital Image Stabilization) بوده و به معني تثبيت كننده ديجيتالي تصوير است. يكي از مشكلات عمده نصب دوربين هاي مداربسته در فضاهاي باز مانند كنار جاده ها و ايستگاه قطار و فرودگاه اين است كه تصاوير دوربين ها بر اثر تكان هاي بيروني تار مي شود. تكنولوژي بكار رفته در سنسورهاي DIS به شكلي توسعه يافته است كه ميزان نويز ايجاد شده چنين لرزش هايي را كاهش مي دهد و از اين طريق تصاوير با كيفيت بهتري توسط دوربين ضبط مي شود.

روش كار چيپ تصوير DIS بصورت پيكسلي و فريم به فريم است. اين سنسورها تكان هاي محيطي وارد شده به بدنه دوربين مداربسته كه بيشتر ناشي از وزش باد است را تشخيص مي دهد. در مرحله بعد دوربين تصاويري پيكسلي از تصوير خارج از اين فريم را ايجاد مي كند و يك حائل پيكسلي براي آناليز خود ايجاد مي كند تا درنهايت يك تصوير بدون نويز ايجاد كند. هنگامي كه دوربين دچار ارتعاش مي شود اين مكانيزم عمل مي كند و دوربين فريم قابل مشاهده را با فريم هاي تار بدون كاربرد تعويض مي كند.

بعد از ارائه سنسور DIS توسط شركت هايك ويژن، كمپاني داهوا نيز ورژن ديگري از سنسور DIS را عرضه نمود كه با نام HDIS خوانده مي شود. لازم به ذكر است كه اين دو سنسور ساخت دو شركت از لحاظ كيفيتي هيچگونه تفاوتي با يكديگر ندارند.

 

مقالات مرتبط براي مطالعه بيشتر:

  1. دوربين tiandy      قيمت دوربين مداربسته   شركت نصب دوربين مدار بسته  هايك ويژن تهران
  2. قيمت جي پي اس حيوانات  هايك ويژن تهران  ردياب سالمندان   آداپتور صنعتي

ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲ بهمن ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۱:۲۵ ] [ كامبيز ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

دوربين مداربسته / مقالات تخصصي دوربين مداربسته / نصب دوربين مداربسته / دوربين هايك ويژن / دوربين مداربسته تي وي تي
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب